Friday, November 11, 2005

Som ventet gav vi de lømler fra F.C. 2770 United (de kan jo ikke en klejne de Vanløse schwine) en ordentlig snitte på 0-3. De der overværede kampen kan berette om 3 smukke mål, der var gratineret i alle spillets facetter. Man kunne fristes til at sammenligne kampen med evolutionen på moder jord; det blev bare vildere og vildere og vildere og vildere.

En beskrivelse af kampen vil med sikkerhed forfladige og blege oplevelsen, sågar tager kusten ud af spillet, men da det er min pålagte himmelske pilgt, at rapportere de objektive faktualiteter der udspillede sig denne hellige dag, gør jeg naturligvis min pligt. For ikke at tage beruselsen af forestående fredag aften, så nøjes jeg blot med at berette om det første mål.

Jeg er langt fra sikker på det forløb, som jeg nu beskriver, men det er det eneste jeg kan huske.

Multitalentet Halskov kickstarter opspillet til dette historiske mål med et af de mest præcise udkast set nord for Nørrebro Station. Klatten (som vi kalder den) lander med et dybt suk på brystet af Gabriel Bertelsen. Den høje flotte venstrekant flugter med stor kraft og sikkerhed svesken(som vi også kalder den) på tværs af banen til Lille Englen. Der på trods af, at have en forfærdelig vortet og savlende modstander plantet på ryggen, ubesværet og elegant lopper kuglen (som vi næsten altid kalder den) over en tyk og fortumlet Vanløse statist, der skingert beder om englens nåde. Englen der går for at være en følsom engel, ignorerer undtagelsesvis denne dødelige krøblings bøn og fortsætte sin massakre på de sagesløse.
Det skal nævnes, at denne handling kun lod sig muligt, fordi vores allesteds værende træner og mentor Krølle Mølbasse kort forinden klart og tydeligt råbte: "LILLE RYG ENGEL".
Da englenes kor igen forstummer, ser en stuvende fuld Bellahøj Hal 2, hvordan Kid the Wonder Child køligt tæmmer bolden med højre hæl i jorden og tåen i sky, hånden bag om ryggen med venstre ben lagt over kors og Berlingske Tidendes Boligtillæg stikkende op af den lille stramme buks. Spørg ikke undertegnede hvordan et sådan glansnummer blev udført, men flot og spektakulært var det og der var mange der klappede og råbte "århh fedt lavet mand". Kid føler derefter rouladen i en blød og varm bue hen til en umarkeret og glubsk Øsse. Øsse der trods Martin Laursen klorhår og røde potøjne stod en bemærkelsesværdig flot, såkaldt "hængende targetangriber". Og på en dag hvor ord som "kollektiv afstraffelse af et lorte hold fra Vanløse" og "hvem var det der vandt i dag det var dem fra fyn af" blev hørt mumlende i hele nordlædervest, skinnede Øsse så det var en englefryd. Det var derfor absolut heller ingen overraskelse, at det netop var Øsse der omsatte den flotte sukkerball fra KWC til et klassisk centerforward mål, hvor bolden (hvilket man for øvrigt aldrig må kalde den med mindre man vil hidkalde mørkets onde bøsse magter) blev ekspederet i mål med en lang pivende suttetå, der fik nettet bag den blødende og grådlabile Vanløse-målmand til at smelte.
Dette historiske mål iværksatte en endeløs englejubel, jeg ikke ønsker at beskrive, men jeg kan da lige oplyse at romerlys, håndvåben og blødt såvel som hårdt, blåt og hvidt papir ikke længere er lovligt i Bellahøjens Hal 2.
Smut TIGERS - Bellahøj Hal 2 er Engle land!

Efter sådan en succesoplevelse, er det kun naturligt at vi tror, at træerne vokser ind i himlen, og at vi kan gå på vandet, og at dette lands love ikke gælder os da vi ikke er Jordiske, og at Futsal er det vigtigste i livet, og at hvis man er Præsident i Fionias Engle så må man godt skrive meningsløse e-mails i sin skattebetalte arbejdstid.
Jeg indrømmer det er vildt forvirrende, når man nu kan alle disse ting. Men som præs. og ansvarlig for jeres velbefindende, vil jeg forholde jer nogle sandheder, der gør det nemmere at afstemme andres og egne forventninger, og som generelt vil lette livet .

Sandhed nr.1: Den næste kamp er altid den/det vigtigste.

Sandhed nr.2: Man er ikke bedre end sin sidste kamp.

Sandhed nr.3: Bolden er rund så alting kan ske.

Sandhed nr.4: Et hold består af 11(5) spillere.

Hvad angår næste kamp, så kommer det til at gå ud over "Der Münchener Pinn". Et hold der har det tilfælles at de holder med Bayern München og derfor har opkaldt sig efter et tv-tårn. Åbenlyst tåbelige menneskebørn. Der i sandhed ikke fremstår som seriøse modstandere.
Men selvom jeg har store forventninger, til vores kamp mod disse Bayerske tyksakker, så må vi undgå at undervurdere modstanden i denne vigtige kamp. Derfor tror jeg lige jeg slutter med en opsang.
OPSANG! OPSANG

Vores 3 næste modstandere har alle hjemmesider, så hvis man kan noget wwwhacking er det nu der skal sættes ind...

http://home.tiscali.dk/8x027265/derpinn

http://www.sitecenter.dk/roededjaevle/

http://argon-fk.boldnettet.dk/

Kys og Kram fra jeres ene præsident

Sri Sri Yogi Jenni......
Dont let you fool you by the rocks that ive got. Im still...Im still Jenni on the block

0 Comments:

Post a Comment

<< Home